MOBILĂ BUCĂTĂRIE: MESE, SCAUNE ȘI SETURI DINING

Avem o gamă variată de mese și scaune de bucătărie, bufete, vitrine, mese și scaune de bar și console cu design scandinav, clasic sau modern. Fie că îți dorești să aduci o mică schimbare în bucătăria ta cu scaune noi sau cu o nouă masă de dining, fie că vrei să modifici cu totul stilul bucătăriei și să iei un nou set de dining, bufete și vitrine, la JYSK vei găsi ceea ce cauți.

Vezi mai jos categoriile de produse destinate amenajării bucătăriei și alege categoria care te interesează.

SELECȚIE VARIATĂ DE MESE ȘI SCAUNE DE BUCĂTĂRIE

Poți alege cu ușurință produsele în stilul potrivit casei tale, astfel încât să te bucuri de un mobilier cu design atractiv și de confort sporit. Materialele din care sunt realizate piese de mobilier de bucătărie sunt și ele variate - mese din lemn masiv precum stejar sau fag care pot fi asortate cu scaune din metal, lemn masiv sau tapițate.

COMBINĂ SCAUNELE ȘI MESELE AȘA CUM VREI

O mare parte din mobilierul nostru destinat bucătăriei este împărțit pe game, ceea ce te va ajuta să oferi un aspect consistent casei tale. Dacă vrei un aspect unitar, alege un set de masă și scaune din aceeași gamă de mobilier. Dacă îți dorești însă ceva inedit, ieșit din comun, poți alege sacune din stiluri diferite și le poți asorta cu o masă de dining din alt material sau din altă gamă. Rezultatul va fi o bucătărie personalizată, pe care nu o vei găsi în altă locuință.