Descoperă o gamă variată de paturi și cadre de pat

Cadre de pat


PATURI ȘI CADRE DE PAT CONFORTABILE, REZISTENTE, LA PREȚURI ACCESIBILE

Vezi gama noastră variată de cadre de pat și paturi pentru dormitor, cu design scandinav, din lemn masiv sau tapițate. Alege un pat modern și rezistent pentru dormitorul tău. Alege o ramă de pat potrivită pentru dormitorul tău și te vei putea bucura de o piesă de mobilier elegantă și practică, care să fie rezistentă în timp. De la rame de pat simple, duble, paturi matrimoniale, paturi King, dormeze, paturi tip divan, până la alegerea diverselor materiale, cum ar fi un cadru metalic, din lemn sau un pat tapițat. Alege stilul potrivit care să se potrivească nevoilor tale.

PATURI CONFORTABILE ŞI ELEGANTE

Patul este probabil articolul de mobilier în care petrecem majoritatea timpului, deoarece aici ne odihnim şi acumulăm energie nouă în fiecare noapte. De asemenea, patul este cea mai proeminentă piesă de mobilier din dormitor. Paturile joacă un rol semnificativ în viaţa noastră, de aceea, este important să aveţi patul adecvat care să corespundă atât nevoilor, cât şi stilului dvs. Designul şi confortul trebuie să conlucreze şi să se completeze.

La JYSK veţi găsi o gamă extinsă de stiluri de paturi. De exemplu, puteţi să alegeţi un model cu rama şi căpătâiul decorate în stil clasic sau unul fără căpătâi, cu aspect modern şi minimalist. Prin amplasarea saltelei într-un cadru de pat agreabil, puteţi să creaţi exact stilul pe care îl doriţi.

Atunci când căutaţi un pat nou, unul dintre aspectele de care trebuie să ţineţi cont este dimensiunea potrivită a cadrului patului. Aceasta depinde de dimensiunea saltelei pe care o aveţi deja sau pe care intenţionaţi să o achiziţionaţi.

Accesaţi pagina noastră de pornire şi lăsaţi-vă inspirat de selecţia noastră de paturi. De asemenea, puteţi să vizitaţi magazinul JYSK din zona dvs., unde angajaţii noştri stau la dispoziţia dvs.