MOBILIER GRĂDINĂ, PAVILIOANE, BALANSOARE, UMBRELE DE SOARE ŞI MULTE ALTELE

La JYSK avem întotdeauna o ofertă extraordinară la mobilă de grădină. Oferim o gamă variată de mobilă de grădină clasică din lemn de tec, lemn de esenţă tare FSC®, aluminiu şi plastic, care se potriveşte pentru orice spațiu exterior. Indiferent ce stil de amenajare alegeţi, găsești o gamă extinsă de perne de grădină care să completeze aspectul.

MOBILĂ DE GRĂDINĂ PENTRU TOATE GUSTURILE

Primăvara și vara sunt sinonime cu timpul îndelungat petrecut în aer liber. Mulți dintre noi preferă și să ia cina pe terasă sau în grădină. În aceste condiții, pentru a avea tot confortul pe care îl doriți este absolut necesar să aveți piese de mobilier de grădină de calitate.

Așadar, credeți că e momentul să înlocuiți masa și scaunele vechi? Pregătiți-vă grădina pentru perioada verii cu ideile inspiraționale și noile modele de mobilier de grădină de la JYSK. Gama noastră extinsă de mobilier de grădină cuprinde o ofertă variată pentru toate tipurile de grădini, terase și balcoane. La noi găsiți pavilioane de grădină, seturi de grădină și de terasă, balansoare pentru grădină, hamace și o mulțime de decorațiuni de grădină.

La JYSK avem mobilă funcțională care combină confortul cu stilul pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră. Gama noastră variază între seturi de grădină de lux realizate din lemn de esență tare și piese de mobilier la prețuri accesibile, care nu necesită întreținere.

Citește aici cum să îngrijești mobila de grădină.

MOBILA DE GRĂDINĂ JUTLANDIA

Jutlandia este gama de mobilă de grădină produsă și comercializată de JYSK. Gama cuprinde o varietate de piese de mobilier realizat din mai multe tipuri de materiale.

Aflați aici mai multe despre mobila de grădină JUTLANDIA.

FSC® – GARANŢIA DVS. PENTRU O MOBILĂ DE GRĂDINĂ DURABILĂ

Suntem mândri de faptul că toate piesele de mobilier de grădină din lemn de esenţă tare sunt produse din lemn certificat de FSC®. Certificarea FSC® înseamnă că pădurea este inspectată continuu şi independent şi evaluată conform principiilor şi criteriilor de mediu, sociale şi economice pentru gestionarea responsabilă a pădurilor.

Citiţi mai multe despre mobila de grădină cu certificat FSC® aici