EFECTUAREA PLĂȚILOR ȘI ACHITAREA PRODUSELOR/SERVICIILOR

Achitarea produselor/serviciilor în magazinul online https://jysk.md se efectuează până la momentul recepționării acestora de către Client și va fi urmată, în mod obligatoriu, de eliberarea bonului de casă sau facturii fiscale. Sunt disponibile mai multe modalități de plată, iar suma finală spre achitare nu va fi diferită, indiferent de metoda selectată. Modalitățile de plată sunt:

CASH/NUMERAR

Cash/numerar – fiecare Client poate opta pentru achitarea în numerar în momentul în care primește produsul/serviciul comandat, prin livrare de către curier sau ridicare de sine stătător la adresa magazinului.

CARD BANCAR

Card bancar – achitarea poate fi făcută cu ajutorul cardurilor bancare de debit și de credit emise sub sigla Visa, Visa Electron, Master Card și Maestro. Pentru efectuarea a astfel de plăți, Clientul va fi redirecționat pe pagina securizată a băncii partenere (platforma ecommerce MICB), unde va fi necesar să introducă datele cardului bancar. JYSK.MD nu va solicita și nu va colecta rechizitele cardului bancar (CVC2/CVV2, data expirării etc.), iar plățile de acest gen se vor face exclusiv pe pagina securizată a băncii, în vederea eliminării riscului ca datele oferite de Client să ajungă la persoane neautorizate și să fie folosite abuziv de către acestea. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele cardului sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul Clientului a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificare, prin introducerea codului de unică folosință generat de bancă.

TRANCSER

Transfer – această metodă de plată va fi disponibilă doar în cazul persoanelor juridice, prin oferirea rechizitelor bancare în prealabil, iar achitarea va avea loc în baza unui cont spre plată emis și expediat Clientului de către JYSK.MD. Ridicarea produsului de către Client, cu sau fără livrare, va fi posibilă numai după confirmarea transferului și verificarea sumei recepționate.

CREDIT

Credit – Clientul poate solicita un împrumut de la una din organizațiile partener de creditare nebancară, cu sau fără achitarea unui avans, pentru una din perioadele publicate pe pagina oficială a acestora și achitarea comisioanelor aferente, toate stipulate în contractul încheiat între Client și organizația de creditare nebancară. Toate formalitățile de solicitare a creditului vor fi efectuate de reprezentantul Magazinului Online, cu acordul Clientului și în baza copiei actului de identitate oferit de acesta.