MOBILĂ LIVING ȘI MOBILĂ DE SUFRAGERIE

Sufrageria este una dintre camerele în care petrecem cel mai mult timp alături de familie. Prin urmare, e important ca ea să fie confortabilă și să satisfacă nevoile tuturor membrilor familiei. De asemenea, aici e locul unde petrecem timpul și cu prietenii noștri, de aceea este important ca sufrageria să fie primitoare și călduroasă. JYSK te poate ajuta să creezi atmosfera perfectă pentru o seară relaxantă alături de cei dragi.
La noi găsești o gamă variată de mobilier pentru living - canapele, măsuțe de cafea, fotolii, comode TV, accesorii pentru mobilier - în diverse stiluri și materiale care păstrează amprenta rădăcinilor noastre scandinave.
Fie că preferi un stil clasic sau unul modern, în sortimentul nostru vei găsi cu siguranță ceva în stilul care ți se potrivește. Vezi mai jos întreaga gamă de mobilier pentru sufragerie și alege-o pe cea care îți place cel mai mult.

MOBILIER SCANDINAV PENTRU CAMERA DE ZI

Este important să ai o casă confortabilă, primitoare, în care să te simți întotdeauna relaxat și liniștit. Locuința fiecăruia dintre noi este locul unde ne putem exprima personalitatea și ne putem pune amprenta. Probabil cea mai importantă piesă a camerei de zi - locul unde întreaga familie se adună seara - este canapeaua. La JYSK vei găsi o gamă variată de canapele în diverse dimensiuni, culori și materiale, astfel încât să poți găsi ceva potrivit pentru tine.
Completează decorul cu un fotoliu confortabil, cu o măsuță de colț pe care să pui câteva decorațiuni și cu un puf confortabil. Posibilitățile sunt nelimitate.