Canapele Extensibile


[wpf-filters id=3]

ALEGE CANAPELE EXTENSIBILE SAU COLȚARE EXTENSIBILE LA UN PREȚ AVANTAJOS

Ne plac ideile de economisire a spațiului și produsele practice care pot fi utilizate în mai multe moduri! Canapelele extensibile sau un colțar extensibil îți vor oferi luxul de a te relaxa în living în timpul zilei și se pot transforma într-un pat pentru tine sau oaspeții tăi pe timpul nopții. În plus, te poți bucura de mai mult spațiu de depozitare în lada de sub canapea. Alege din gama noastră variată de canapele extensibile sau colțare extensibile de diferite dimensiuni, ideale pentru spațiile mici, care au nevoie de mobilier multifuncțional, cum ar fi living-urile mici sau camerele de oaspeți.

SUFRAGERIE - CANAPELE EXTENSIBILE


ALEGE O CANAPEA EXTENSIBILĂ SAU UN COLȚAR EXTENSIBIL - PRACTIC ȘI MODERN

O canapea extensibilă reprezintă o soluţie flexibilă, care îți permite să utilizezi în mod optim spaţiul disponibil din casa sau apartamentul tău. Fiind canapea pe timp zi şi pat pe timp de noapte, această piesă de mobilier îți oferă flexibilitatea utilizării a două piese de mobilier într-una singură. O canapea extensibilă este practică şi funcţională în camere înguste, fiind ideale pentru camerele de oaspeţi, camerele copiilor sau camerele studenţeşti.

JYSK îți pune la dispoziţie canapele extensibile ieftine într-o gamă largă de modele, dimensiuni şi materiale, inclusiv modele cu umplutură de spumă rece sau cu arcuri Bonell. Husele pot fi confecţionate din poliester rezistent, bumbac, microfibră şi alte materiale.

Dacă preferi o canapea extensibilă ieftină care să îți permită să te relaxezi toată ziua şi să te bucuri de mult spaţiu noaptea, încearcă un colţar extensibil cu perne mari pentru canapea. Dacă spaţiul nu îți permite, îți recomandăm o canapea mai mică, cu două locuri. Indiferent de situaţie, există numeroase posibilităţi, iar alegerea îți aparţine.