Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Data:

09/02/2024

Cuvinte cheie:

De două ori pe an, o întrebăm pe Tina Niemann, Category Buyer-ul nostru pentru departamentul de decorațiuni interioare, care sunt articolele ei preferate din cele nou intrate în sortimentul nostru și cum ne putem decora casa cu ele într-un mod cât mai creativ.

„Simt că această perioadă are nevoie de o atmosferă primitoare, de momente de bucurie cu prietenii și familia – și cel mai important, de atmosfera autentică ”hygge”. Acesta este motivul pentru care am selectat trei articole care îți vor lumina și înfrumuseța casa”, ne spune Tina.

Vaza CARLO
Primul obiect decorativ este vaza CARLO – o vază grațioasă, cu o eleganță atrăgătoare, datorită formei sale organice și a marginilor ondulate, cu forme curgătoare. Forma sa rotunjită îi conferă o prezență liniștitoare, fără a ieși în evidență. Cu modelul glazurat de culoare albă, caldă, ușor translucidă, fiecare vază CARLO este unică. Așează o floare sau poate câteva tulpini sau crenguțe – proaspete sau artificiale – în vază pentru un decor frumos, care adaugă cu adevărat căldură și confort casei tale.

Bolul HILMIR
La fel ca vaza CARLO, bolul HILMIR este, de asemenea, un exemplu excelent de obiect decorativ cu forme organice și forme curbate și fluide. La o primă privire, pare că bolul se leagănă ușor în vânt. HILMIR este o piesă de decor perfectă, de sine stătătoare. Bolul este, de asemenea, sigur pentru alimente, ceea ce înseamnă că este potrivit ca loc pentru depozitarea citricelor, de exemplu, și poate fi folosit chiar și ca bol pentru gustări cum ar fi tapas.

Sfeșnicul ANDREAS
Sfeșnicul ceramic ANDREAS este disponibil în nuanțe calme de pământ: maro şi nisipiu, creând un contrast cu lumânările albe şi crem. Forma sa rotunjită oferă lumânărilor tale prezență și le face să pară mai înalte. O piesă de decor care iese în evidență fără a tulbura liniștea, suportul pentru lumânări ANDREAS ar putea fi exact ceea ce cauți.

                                       

Suport pentru lumânări ALLAN
Suportul pentru lumânări ALLAN este realizat din sticla maro si are o suprafață texturată. Suportul pentru lumânări difuzează frumos lumina, adăugând multă personalitate, căldură și atmosferă casei tale. Poți folosi suportul ALLAN pentru a te bucura de cinele în cuplu sau în familie sau pentru a aduce căldură în colțurile mai puțin luminate ale casei tale.

                                       

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Abonează-te la newsletterul JYSK și vei fi primul care află de ofertele noastre! Vei primi articole inspiraționale și informații exclusive despre concursurile noastre.

cards