IDEI DESPRE CUM SĂ-ȚI LUMINEZI SPAȚIUL EXTERIOR

Data:

07/07/2022

Categorie:

Gradina,

Cuvinte cheie:

Iluminatul grădinii îți poate prelungi serile de vară, astfel încât să poți sta afară mult timp după ce soarele a apus și temperatura este în continuare plăcută. Citește mai departe și descoperă mai multe idei de iluminat exterior și sfaturi despre ceea ce trebuie să iei în
considerare atunci când vrei să-ți decorezi grădina cu lumini.

CUM SĂ FOLOSEȘTI ILUMINATUL ÎN GRĂDINA TA?

Poți începe prin a alege zonele grădinii pe care dorești să le iluminezi și să te gândești de ce. Poate că ai vrea să adaugi o instalație de lumini în copacul tău preferat ca să creezi o atmosferă foarte relaxantă. Sau, poate că ești în căutarea unor surse de iluminat mai
practice pentru a lumina potecile din grădină.

CE TIP DE ILUMINAT DE GRĂDINĂ SĂ ALEGI?

Luminile decorative vor adăuga o atmosferă caldă și sunt perfecte atât pentru balcoane, cât și pentru terase mai mari. Dacă intenționezi să te bucuri de serile de vară cu un joc de cărți, niște gustări delicioase, băuturi reci – sau o combinație între toate cele trei – atunci s-ar putea să-ți placă o combinație de lămpi portabile decorative, felinare, lumini și lămpi solare.

INSTALAȚII CU LUMINI CONFORTABILE ALĂTURI DE FELINARE DE GRĂDINĂ

Felinarele de grădină sunt printre favoritele noastre pentru a crea un iluminat confortabil și intim pe terasă în serile târzii de vară.

Daca sunt părți din terasa sau balconul tău care îți plac foarte mult, le poti scoate în evidență cu lumini decorative. De exemplu, pune mici felinare pe masă ca decor atunci când mănânci. Așază felinarele mai mari pe pământ în colțuri diferite, astfel încât să creeze împreună un decor frumos în exterior. Grupează felinare cu diferite forme pentru un impact vizual plăcut în grădina ta. De asemenea, poți agăța felinarele de ramurile copacilor dacă îți dorești o atmosferă fermecătoare. Atârnând felinarele, îți vei delimita mai bine spațiul exterior și vei crea un decor frumos pentru serile tale petrecute în aer liber. 

LUMINĂ PLĂCUTĂ ȘI ELEGANTĂ CU LĂMPI SOLARE

Luminile solare sunt atât decorative, cât și excelente pentru economisirea energiei. Folosește-le pentru a crea o atmosferă confortabilă  pe balcon și terasă sau pentru a ilumina aleea și grădina atunci când afară este întuneric. Atunci când cumperi o lampă solară, nu trebui să-ți faci griji pentru fire, deoarece lampa poate fi mutată cu ușurință în grădină oriunde îți dorești.

Lămpile solare sunt activate atunci când senzorul situat în partea de sus a lămpii detectează întunericul. Atunci lampa folosește energia încărcată în baterie în timpul zilei. Prin urmare, numărul de ore în care lampa stă aprinsă poate varia în funcție de vremea din timpul zilei. Lămpile solare mai mici și mai subțiri sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru iluminatul exterior al aleilor din grădină. Și pot fi, de asemenea, folosite cu mare efect între rândurile de flori pentru a evidenția florile tale preferate. La JYSK vei găsi si felinare solare perfecte pentru terasă sau pentru masa din grădină.

SCHIMBĂ DECORUL RAPID CU LĂMPILE CU BATERII

Lămpile cu baterii sunt minunate pentru că le poți muta cu ușurință și le poți aduce cu tine în grădină oriunde ai nevoie de lumină. Nu trebuie să-ți faci griji pentru lumânări, cabluri și electricitate și vei avea ocazia să observi noi zone ale grădinii tale. Poate ai un colț drăguț în spatele grădinii unde poți așeza două șezlonguri și două lămpi cu baterii.

CREEAZĂ MAGIE ÎN GRĂDINĂ CU INSTALAȚIILE DE LUMINI

Unul dintre scopurile iluminatului grădinii este acela de a crea mai multe zone în grădină, evidențiind zonele cheie precum spațiile de relaxare sau de luat masa. Instalațiile de lumini adaugă un efect magic instantaneu. Aranjează-le în jurul baldachinului, de-a lungul unui gard pentru a înveseli un fundal simplu sau în jurul unui copac pentru o atmosferă cu adevărat magică.

Adaugă un plus de veselie schemei tale de iluminat cu instalații cu becuri colorate.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Abonează-te la newsletterul JYSK și vei fi primul care află de ofertele noastre! Vei primi articole inspiraționale și informații exclusive despre concursurile noastre.

cards