CALITATE ȘI GARANȚIE

BASIC, PLUS ȘI GOLD

Foarte multe categorii de produse importante din gama noastră – saltele, plăpumi, perne, cearșafuri, prosoape etc. – sunt împărțite în trei categorii de calitate: BASIC, PLUS și GOLD. Aceste categorii înseamnă că la JYSK poți găsi întotdeauna produse adaptate bugetului tău.

BASIC - PREȚ FOARTE BUN

Alegeți produsele cu eticheta BASIC pentru un raport calitate-preț excelent.

PLUS - CONFORT & CALITATE

Alegeți produsele cu eticheta PLUS pentru varietate și calitate, la un preț rezonabil.

GOLD - CALITATE SUPERIOARĂ

Alegeți produsele cu eticheta GOLD pentru o calitate superioară, făcute din cele mai bune materiale, toate la un preț accesibil.

PREȚ AVANTAJOS

Produsele din categoria PREȚ AVANTAJOS sunt produse pe care le veți găsi la un preț foarte mic oricând. Am ales din fiecare categorie produse care să fie accesibile în fiecare zi.

GARANȚIE EXTINSĂ PENTRU SALTELE

Oferim o garanție extinsă de 15 sau 25 de ani pentru mai multe saltele din gama noastră.
• Saltele cu arcuri: 15 ani garanție pentru cele din gama PLUS, 25 de ani pentru gama GOLD.
• Saltele din spumă: 25 de ani garanție pentru saltelele din gama GOLD.
Pentru saltelele din spumă, garanția reprezintă o asigurare a faptului că spuma nu se va deforma mai mult decât este normal.

GARANȚIE EXTINSĂ PENTRU PLĂPUMI

Oferim garanție extinsă de 5 sau 10 ani pentru următoarele plăpumi.
• Plăpumile din gama PLUS: 5 ani garanție, atât pentru cele cu umplutură naturală, cât și pentru cele cu umplutură din fibre.
• Plăpumile din gama GOLD: 10 ani garanție, atât pentru cele cu umplutură naturală, cât și pentru cele cu umplutură din fibre.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Abonează-te la newsletterul JYSK și vei fi primul care află de ofertele noastre! Vei primi articole inspiraționale și informații exclusive despre concursurile noastre.

cards